Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=рибні страви<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
641.5
Ф 83


    Франко, Ольга Федорівна.
    Практична кухня / О. Ф. Франко ; автор передмова О. П. Сенатович. - Видання третє. - Львів : Каменяр, 1990. - 238 с. : фот. кол. - ISBN 5-7745-0544-8 : 20.00 грн.
ДРНТІ
УДК

Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Практичні посібники

Кл.слова (ненормовані):
закуски -- грінки -- супи -- холодники -- росоли -- борщі -- юшки -- м’ясні страви -- ковбаси -- паштети -- рибні страви -- овочеві страви -- грибна кулінарія -- солодке тісто -- торти -- морозиво -- печиво -- напої -- варення
Анотація: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення.
Дод.точки доступу:
Сенатович, Оксана Павлівна \автор передмова.\


Примірників всього: 1
Вул. Левка Лук'яненка, 13-Б Книгосховище (1)
Вільні:
Вул. Левка Лук'яненка, 13-Б Книгосховище (1)

Знайти схожі

2.
641.5(450)
К 72


    Костюкович, Олена Олександрівна.
    Їжа - італійське щастя / О. О. Костюкович ; перекладач В. Б. Чайковський ; художник Г. В. Кісель ; автор передмови У. Еко ; Італійський інститут культури в Україні. - Харків : Фоліо, 2015. - 431 с. : іл. - ISBN 978-966-03-7264-1 : 50.00 грн.
ДРНТІ
УДК

Рубрики: Кухня--Національні традиції--Італія--Популярні видання

Кл.слова (ненормовані):
універсальна мова Італії -- історія італійський страв -- Сагра -- італійські вина -- маслинова олія -- піца -- середземноморська дієта -- ресторани Італії -- страви з морепродуктів -- різотто -- підливи -- соуси -- овочевістрави -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- рибні страви
Анотація: Італійська кухня це - тисячі наїдків, напоїв, приправ, страв, рецепти виготовлення яких змінюється в кожній із 20 областей Італії, це своєрідна кулінарна подорож країною.
Дод.точки доступу:
Чайковський, В. Б. \перекладач.\
Кісель, Г. В. \художник.\
Еко, Умберто \автор передмови.\
Італійський інститут культури в Україні


Примірників всього: 1
Вул. Левка Лук'яненка, 13-Б Книгосховище (1)
Вільні:
Вул. Левка Лук'яненка, 13-Б Книгосховище (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)