Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>II=У014460541/2021/7<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11
1.


    Мудровська, Катерина.
    Що нового в законодавсті: зміни та практичні коментарі / К. Мудровська // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2021. - № 7. - С. 4-16


Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

2.


    Ткачова, Олена.
    Реалізація простроченої продукції: перероблення чи утилізація / О. Ткачова // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2021. - № 7. - С. 17-19


Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

3.


    Аксьонова, Людмила.
    Ризик-менеджмент у правовій сфері: застосовуємо ISO/DIS 31022:2020 / Л. Аксьонова // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2021. - № 7. - С. 20-28


Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

4.


    Гончар, Денис.
    Відкликання з реалізації рибних консервів: підозра щодо наявності ботулотоксину / Д. Гончар // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2021. - № 7. - С. 29-32


Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

5.


    Писар, Олена.
    Сертифікація транспортних засобів: правове регулювання / О. Писар // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2021. - № 7. - С. 33-38


Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

6.


    Сухоносов, Валентин.
    Програма виробничого контролю в закладах громадського харчування малого формату / В. Сухоносов // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2021. - № 7. - С. 39-46


Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

7.


    Березова, Світлана.
    Небезпечні чинники харчових продуктів у системі НАССР / С. Березова // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2021. - № 7. - С. 47-51. - Бібліогр. в кінці ст.


Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

8.


    Васюта, Альона.
    Захист харчових продуктів та попередження шахрайства: ідентифікація й оцінювання загроз / А. Васюта // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2021. - № 7. - С. 52-61


Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

9.


    Склярова, Ольга.
    Стандарт BRCGS "Пакувальні матеріали", версія шоста / О. Склярова // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2021. - № 7. - С. 62-69


Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

10.


    Литвиненко, Тетяна.
    Документуємо санітарні заходи: ведення технологічних журналів / Т. Литвиненко // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2021. - № 7. - С. 70-73


Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

11.


    Литвинова, Євгенія.
    Збут м’ясної продукції до країн Азії та Африки / Є. Литвинова // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2021. - № 7. - С. 74-50


Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)